Lucrările la Catedrala Mântuirii, la început de an

Lucrările la Catedrala Mântuirii, la început de anPeste 150 de muncitori au revenit pe Dealul Arsenalului pentru a continua lucrările la viitoarea Catedrală patriarhală.„Se lucrează la setizarea pe verticală a elementelor de îmbinare cu folia din tablă de plumb de 3 mm. De asemenea, se lucrează la zona de protecţie cu polistiren extrudat unde au fost şpraiţurile metalice şi acestea pe cât ne-a permis proiectantul au fost date jos şi acum se lucrează ca să venim din urmă şi cu aceste zone. Putem spune că întreaga activitate în şantier revine uşor uşor la normal”, a precizat pentru TRINITAS TV Ing. Gabriel Năstase, responsabil execuţie.

În această perioadă se lucrează şi la hidroizolaţia din plumb.

„Hidroizolaţia cu plumb se va termina cât de curând. Mai avem de achiziţionat un transport din Germania şi sperăm ca în maxim zece zile să fim gata cu protecţia cu plumb atât pe orizontală cât şi pe verticală”, a mai explicat Ing. Gabriel Năstase.

sursa: http://www.catedralaneamului.ro/articole/

Reclame
Acest articol a fost publicat în istorie, social..., ştiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s