Audiobook despre viaţa Sfintei Maria Egipteanca

Audiobook despre viaţa Sfintei Maria Egipteanca

 
 
La Mănăstirea bucureşteană „Radu Vodă” a fost lansat duminică, 1 aprilie 2012, după Sfânta Liturghie, audiobook-ul „Viaţa Sfintei Maria Egipteanca”. Materialul a apărut la Editura „Cuvântul Vieţii”, cu sprijinul Radio TRINITAS. Proiectul a fost coordonat de Preasfinţitul Părinte Varsanufie Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucureştilor.

”Am imprimat pe suport audio viața Sfintei Cuvioase Maria Egipteanca în lectura domnului Radu Beligan care interpretează pe Patriarhul Sofronie, a domnului Victor Rebenciuc care interpretează pe Cuviosul Zosima și care a mai înregistrat și alte audiobook-uri din Omiliile Sfântului Vasile cel Mare. Maria Egipteanca este interpretată de doamna Maria Ploaie, îngerul Domnului de către doamne Daniela Nane și starețul Părintelui Zosima este interpretat de către domnul Ionuț Ionescu. Aș vrea să le mulțumesc în chip deosebit pentru jertfelnicia și pentru misiunea pe care o fac”, a spus Preasfințitul Părinte Varsanufie Prahoveanul.

La eveniment au participat şi actorii care au contribuit la realizarea audiobook-ului.

”După atăția ani de prigoană a credinței cred că este momentul ca Dumnezeu să intre în casele noastre prin acest mijloc tehnic, audiobook-ul, pe care noi ne străduim să îl imprimăm și dumneavoastră să faceți efortul minim de a-l asculta”, a declarat pentru TRINITAS TV, actorul Victor Rebenciuc.

Toţi actorii implicaţi în proiect au fost premiaţi de Patriarhul României cu diplome de onoare: Diploma „Sfântul Apostol Andrei, Ocrotitorul României” şi Diploma „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena”.

Actorii care au realizat audiobook-ul au fost felicitaţi de Preafericitul Părinte Patriarh Daniel la Reşedinţa Patriarhală în după-amiaza zilei de 1 aprilie 2012.

 
sursa: basilica.ro
Acest articol a fost publicat în arhierei, istorie, pelerinaje şi călătorii duhovniceşti, poezie, rugăciuni şi scrieri duhovniceşti, sfinţi şi părinţi duhovniceşti ai Bisercii, social..., ştiri. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s