Şantierul Catedralei Mântuirii Neamului

În perioada următoare se vor relua lucrările la Catedrala Mântuirii Neamului, după ce a fost terminată infrastructura.

Pentru a marca finalizarea unei etape şi începutul celei de-a doua, în ajunul Floriilor, Patriarhul României, Preafericitul Părinte Daniel, a oficiat pe platforma de cotă 0 slujba Vecerniei după care a săvârşit Aghesma mică.

Atât proiectantul, cât şi constructorul declară că lucrările de sub cota zero au constituit faza cea mai dificilă a procesului de edificare. Au fost folosite materiale de cea mai bună calitate, s-au utilizat tehnologii dintre cele mai noi şi, pentru o parte dintre dificultăţile tehnice pe care le presupune o astfel de construcţie s-a optat pentru soluţii inovatoare.

Detalii despre etapele construirii celui mai important lăcaş de cult al românilor ridicat după Revoluţie, despre arhitectură dar şi despre simbolistică puteţi afla consultând situl catedralaneamului.ro. Tot de pe această platformă online aflaţi şi cum puteţi contribui la edificarea Catedralei Mântuirii Neamului.

http://www.catedralaneamului.ro,

22.06.2013
Reclame
Acest articol a fost publicat în arhierei, istorie, sfinţi şi părinţi duhovniceşti ai Bisercii, social..., ştiri și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s